Tratamente cosmetice profesionale

Estetician: Dana


1. The Active

 • 1 oră 30 minute minim
 • Preţ: 250 lei

Tratament cosmetic profesional pe bază de retinol încapsulat (Vitamina A), cea mai utilizată substanţă activă prezentă în produsele cosmetice anti-aging. Este o substanţă activă foarte eficientă, cunoscută şi sub numele de “agentul tinereţii veşnice”. În vederea tratării oricărei probleme cu care se confruntă o piele matură, gama The Active combină retinolul cu alte ingrediente active de ultimă generaţie, obţinându-se astfel o gamă globală de întreţinere a pielii mature. Kitul de tratament “The Active Treatment” este “alarma ceasului biologic” al pielii, deoarece activează procesele metabolice.


2. White Tea

 • 1 oră 30 minute minim
 • Preţ: 250 lei

Tratament cosmetic profesional anti-aging conceput pentru a contracara şi a preveni efectele îmbătrânirii de pe pielea noastră. Îmbătrânirea cronologică a pielii include pierderea fermităţii, elasticitatea, flaciditatea, apariția ridurilor, liniilor de expresie, pierderea vitalității, luminozității etc. Substanţele active prezente în compoziţia acestei linii protejează, de asemenea, pielea de agresiuni din exterior. Ingredientul principal este ceaiul alb (white tea) şi este cunoscut ca fiind elixirul nemuririi datorită proprietăților sale regenerative și antioxidante.


3. OxygenO2

 • 1 oră 30 minute minim
 • Preţ: 250 lei

Gama Oxygen02 introduce o modalitate de îngrijire a pielii fără parabeni. Scopul urmărit este de a mări asimilarea oxigenului de către celulele pielii, îmbunătățirea fluxului sanguin și intensificarea respirației celulare. Ingredientul principal este Telangyn™, o tetrapeptidă nouă, dezvoltată de laboratoarele Lipotec care combate efectele nedorite cauzate de dilatarea capilară și de degradarea țesuturilor. Setul de tratament la salon este programul perfect pentru a atinge 3 obiective: elasticitatea capilară şi cuperoza sunt îmbunătăţite, tenurile asfixice şi cu toxine sunt purificate.


4. Hyaluron Plus

 • 1 oră 30 minute minim
 • Preţ: 250 lei

Tratament rehidratant, cu proprietăți anti-îmbătrânire şi dublă acțiune: la suprafaţă şi în profunzimea pielii. Prin acest tratament este stimulată capacitatea pielii de a-şi păstra propriile rezerve de apă. Prin utilizarea biotehnologiei de ultimă oră, HY+ conține acid hialuronic cu greutate moleculară scăzută care acționează din derm pentru a îmbunătăți și a optimiza hidratarea, apa fiind un factor-cheie ce acționează asupra pielii. Tratamentul HY+ conține substanțe active care favorizează producţia nouă de colagen şi elastină. Rezultatele vor fi o piele extrem de hidratată.


5. Detox

 • 1 oră 30 minute minim
 • Preţ: 250 lei

Kit de mono doze unice realizat din extracte naturale cu toate fazele necesare pentru curățarea tuturor tipurilor de piele. Primele două faze facilitează curățarea și extragerea (peeling mecanic exfoliating clay şi cremă de deschidere a porilor). Ultimele două faze ajută la regenerarea și reechilibrarea pH-ului pielii, lăsând-o curată, hidratată si proaspătă, ca și în cazul unui tratament flash (substanţă activă regenerativă fluidă, mască de final).


6. Oily Skin Corrector

 • 1 oră 30 minute minim
 • Preţ: 250 lei

Set de doze unice care conţine toate fazele necesare pentru combaterea acneei și a problemelor cauzate de un exces de secreţie sebacee. Primele două faze au drept scop corectarea pH-ului pielii și facilitarea extracției (peeling enzimatic și crema de deschidere a porilor), ultimele două faze dezinfectează, protejează și reechilibrează țesutul, astfel încât metabolismul glandelor sebacee este reglat (substanţă activă gel, mască de final).


7. Alpha

 • 1 oră 30 minute minim
 • Preţ: 250 lei

Tratament cosmetic profesional care combină utilizarea AHA (alfa hidroxi acizi: acid glicolic, acid malic, acid citric, acid tartric, acid lactic) și BHA (beta hidroxi acizi: salicina, obţinută din scoarţa de salcie albă). Este un tratament de peeling profund, o unealtă esenţiala, foarte folositoare pentru o varietate de tratamente cum ar fi albirea tenului sau regenerarea celulelor (cicatrici, pete, riduri). La finalul tratamentului, pielea va fi radiantă, va arăta și se va simţi întinerită.