Tratament Rejuvenare Faciala Cluj

Îți dorești să ștergi ani de pe chipul tău dar nu ești încă sigură ce metodă să alegi?

Noi îți putem oferi calea non-invazivă și relaxantă.

Este calea aleasă de doctori esteticieni din întreaga lume când vine vorba de a rejuvena non-invaziv. Terapia de rejuvenare Exilis este prezentă preponderent în clinicile de estetică medicală, pentru că este un tratament revoluționar, un tratament exclusivist care se situează la alte standarde decât terapiile obișnuite.

Iar rezultatele întrec orice așteptări; rezultate care nu pot fi obținute prin nicio altă metodă non-invazivă. Tehnologia care face posibile aceste lucruri are la bază un combo unic de radiofrecvență și ultrasunete, care dezintegrează fibrele de colagen și elastină, stimulând astfel organismul să producă altele noi.

1. Ce este de fapt aceasta rejuvenare?


Rejuvenarea facială reprezintă un protocol de tratamente menite să îmbunătățească aspectul tenului și să îi redea aspectul tânăr.
Când spunem rejuvenarea fetei ne referim la mai multe aspecte: tratarea ridurilor, a hiperpigmentărilor, a pielii flasce, a cicatricilor etc. Fiecare afecțiune are un protocol dedicat, un cocktail de proceduri – cum ne place nouă să spunem.


Dacă vrei să afli care e cel mai potrivit pentru tine te așteptăm la o evaluare gratuită.

Astfel, pentru tratarea ridurilor în mod non-invaziv, nechirurgical, specialiștii recomandă:

Primul pas înainte de orice protocol de rejuvenare este, în mod obligatoriu, igienizarea tenului; specific vorbind, curățare și hidratare, atât la suprafață cât și în profunzime. Pentru asta, cea mai bună recomandare este Hydrafacialul:

 • 1. MICRODERMABRAZIUNEA = exfolierea stratului de celule moarte de la suprafata pielii (pentru ca celulele noi sa poată iesi la suprafață

 • 2. HIDRADERMABRAZIUNEA = acțiune în profunzime: curățare + hidratare prin actiunea a 3 etape:
  🍒acid glicolic (curățarea fină a celuleor moarte și stimularea regenerării celulare)
  🍒🍒 acid salicilic (elimină excesul de sebum; acțiune antiinflamatoare și antibacteriană -> ajută la eliminarea bacteriei care cauzează acneea)
  🍒🍒🍒 acid hialuronic (calmare & hidratare intensive)

 • 3. MEZOTERAPIA VIRTUALĂ = micro-curentii electrici deschid temporar bariera celulară astfel ca substanța activă să ajungă în interiorul celulei și nu doar în spațiul intercelular

Cu începutul potrivit, procedurile ce urmează își maximizează eficiența

2. Ce fel de afecțiuni ale tenului poți trata la noi?

🍒 Tratarea ridurilor – non-inaziv și nechirurgical – protocolul propus de specialist

 1. Exilis Elite by BTL Aesthetics
 2. Mezoterapie virtuală cu fiole de puritate absolută PBSerum
 3. Fotorejuvenare cu SPL by BTL Aesthetics
 4. Microneedling

🍒 Tratarea hiperpigmentărilor – protocolul propus de specialist

 1. Proceduri cu SPL by BTL Aesthetics
 2. Mezoterapie virtuală cu fiole de puritate absolută by PBSerum
 3. Microneedling

🍒 Tratarea punctelor negre, albe și millium – protocolul propus de specialist

 1. Proceduri cu SPL by BTL Aesthetics
 2. Fiole de puritate absolută de la PBSerum

🍒 Tratarea gușei – protocolul propus de specialist

 1. Proceduri cu Exilis Elite by BTL Aesthetics
 2. Microneedling
 3. Mezoterapie virtuală cu fiole de puritate absolută by PBSerum

3. De la ce vârstă pot fi făcute astfel de proceduri?

Fiecare ten reacționează diferit la trecerea anilor; un lucru e cert, fața trebuie îngrijită de îndată ce apar primele semne ale pubertății.

Ulterior, e bine ca fiecare afecțiune să fie tratată cât mai curând după apariția ei.

De exemplu, dacă vorbim de riduri, un rid apărut recent va fi tratat în doar 2-3 ședințe, față de riduri vechi, adâncite de trecerea anilor.

4. Care sunt zonele pe care se pot face astfel de tratamente ?

Zonele pe care pot fi efectuate aceste proceduri vizează fiecare colțișor al corpului acoperit de piele: zona feței, piept, gât, mâini, spate.

5. Care sunt costurile pentru astfel de tratamente ?

În general costul se poate face după o evaluare inițială, care este gratuită.

Pentru maximizarea efectelor se recomandă un minim de 5 ședințe. Rezultatele se văd și după prima ședință, dar efectul se ameliorează în timp fiindcă pielea noastră are nevoie de 3 luni pentru a se regenera complet.




6. Cine poate sa urmeze astfel de tratamente ?

Tratamentul cu BTL EXILIS este ideal pentru orice pacient adult ce-şi doreşte o îmbunătăţire rapidă şi non-invazivă a feţei şi corpului.

Prima şi singura gamă de echipamente de elită, care combină simultan radiofrecvența cu ultrasunetele pentru a remodela corpul şi a reîntineri pielea.

7. Ce aparate folositi ? Este o procedura sigura?

BTL EXILIS îndeplinește standarde stricte de siguranță. Sistemul de control al fluxului de energie încorporat asigură furnizarea cantității exacte de energie în timpul tratamentului. Răcirea integrată permite direcționarea căldurii către adâncimea corectă a pielii, pentru a obține rezultatele dorite, menținând totodată confortul pacientului.

8. De cate tratamente am nevoie ?

Personalul specializat de la Cherry Beauty Lounge va concepe cel mai bun plan de tratament pe baza nevoilor dumneavoastră individuale.

La majoritatea clienților sunt necesare minim 5 – 8 ședințe programate la interval de 7 – 14 zile.

Fiecare tratament al unei zone durează de obicei între 1 și 2 ore, dar timpul poate varia în funcție de mărimea zonei tratate, de textura țesutului, de gradul de hidratare și de alți factori personali.

9. Exista efecte secundare?

Întreaga procedură nu este invazivă și nu necesită timp de recuperare și puteți reveni imediat la activitățile dumneavoastră zilnice.

10. Ce senzatie am in timpul tratamentului ?

Nu, tratamentul nu trebuie să fie dureros. BTL EXILIS oferă cea mai avansată soluție nechirurgicală, tratându-ți părțile feței și ale corpului în siguranță, eficient și fără durere.

Majoritatea pacienților descriu senzația terapiei ca fiind comparabilă cu cea a unui masaj cu pietre calde.

Tratamentul se efectuează în poziție culcată, astfel încât să vă puteți relaxa cu ușurință în timpul procedurii.

11. In cat timp apar rezultatele ?

Acest lucru depinde foarte mult de hidratare, de starea generală de sănătate, de textura țesutului tratat și de alți factori personali.

Puteți vedea îmbunătățiri vizibile după o singură sesiune.

De obicei, rezultatele finale apar în decurs de 3 luni de la terapie, care reprezintă perioada standard de refacere a fibroblastului.

12. Este nevoie sa imi schimb stilul de viata sau sa urmez o dieta anume ?

Pentru obținerea rezultatelor optime se recomandă în primul rând creșterea gradului de hidratare.

Un alt aspect esențial pe parcursul terapiei este menținerea unei diete alimentare echilibrate.

Totodată, practicarea unei forme ușoare de mișcare accelerează procesul de drenare a grăsimilor topite în timpul terapiei.

13. Foto BEFORE – AFTER

14. Testimoniale

Nu sunt adepta injectărilor sau a altor forme invazive de tratament, dar nu imi place nici ridurile care au apărut pe chipul meu. Am ales terapia cu Exilis și mă bucur că am găsit un tratament atât de relaxant și în același timp eficient

Elisabeta

Mă confrunt cu gușa cam de când mă știu, indiferent câte kg aveam ea tot acolo erau. Protocolul propus de Dana m-a ajutat să scap de această problemă. Vă mulțumesc, fetelor!

Liliana