Tratament Hydrafacial Cluj

Hydrafacialul este cel mai iubit tratament facial de curățare și de hidratare, fiindcă are la bază un echipament complex de îngrijire a tenului, el este defapt un combo de 3 tratamente faciale: microdermabraziune cu diamante, hidradermabraziune, mezoterapie virtuală

Cui i se adresează?

Acesta este un tratament foarte versatil, potrivit oricărui tip de ten și este destinat următoarelor probleme:

 • Ten congestionat
 • Pori dilatați
 • Aspectul de ten obosit
 • Texturi neuniforme ale pielii
 • Acnee
 • Puncte negre
 • Cicatrici

1) Microdermabraziunea cu diamante

Ce trebuie să știi înainte de procedură?

 • Evită isotretinoina (tratament anti-acneic) cu 6 luni înainte
 • Evită expunerea la soare excesivă (defapt asta trebuie să o faci mereu dacă vrei să îți păstrezi tenul tânăr pentru mai mult timp)
 • Evita medicamentele anti-inflamatoare nesteroidiene 7 zile înainte
 • Evită folosirea produselor exfoliante cu 3-5 zile înainte

Care sunt avantajele microdermabraziunii?

 • Este absolut sigură
 • Pune în mișcare circulația sangvină locală
 • Reduce porii
 • Ameliorează eficacitatea produselor de îngrijire

Cât de des trebuie să urmezi tratamentul?

Pentru probleme mai complexe se impun protocoalele de 6-10 ședințe, cu un interval de 2 săptămâni pauză între ele. Pentru întreținere este necesar un astfel de tratament pe lună

Cât durează tratamentul?

Acesta poate dura între 20 și 60 de minute, în funcție de complexitatea problemei.

Este o operațiune noninvazivă de finisare a tenului, folosind capete de diamant sterile pentru a curăța stratul de la suprafață, după care aceste particule, împreună cu impuritățile, sunt aspirate. Astfel, se îndepărtează resturile de piele, imperfecțiunile, urmele rănilor, ridurile si hiperpigmentația. Prin acest procedeu se decongestionează stratul de celule moarte, dând voie celulelor noi, tinere să ajungă la suprafață. Ce rezultă? Un ten proaspăt, curat și luminos

2) Hidradermabraziunea

Folosit în cele mai exclusiviste clinici estetice din lume, hidradermabraziunea a devenit în scurt timp cel mai apreciat tratament facial. De ce? Fiindcă rezolvă probleme ale tenului într-un mod absolut plăcut și relaxant, e blând cu tenul, iar senzația resimțită este cea a unui mini-duș rece facial.

Indicații:

 • revitalizarea pielii
 • curățarea tenului în profunzime
 • hidratare intensă
 • refacerea pielii în zonele cu cicatrici, acnee
 • tratamentul pigmentărilor
 • stimularea metabolismului celular
 • reducerea ridurilor fine
 • creșterea elasticității pielii

Hidradermabraziunea înseamnă curățare profundă și hidratare intensivă. În plus, prin intermediul ei se exfoliază pielea, se închid porii și întinerește pielea. Ce vei observa după tratament? Produsele de make-up pe care le folosești vor arăta și se vor aplica mult mai bine și mai uniform.

Cui îi este destinată hidradermabraziunea?

Acest tip de tratament poate fi aplicat pe orice tip de ten fiindcă este foarte blând cu pielea și acționează în moduri de care toată lumea are nevoie: curățarea stratului superficial și profund al tenului, hidratare și revitalizare. De asemenea, el este recomandat persoanelor care prezintă semne de îmbătrânire, cu piele uscată, lipsită de tonus, ternă, cu pori dilatați, cu ten sensibil, celor care suferă de acnee, dar și pentru tenurile cuperotice sau cu rozacee.

Ce se întâmplă în timupul procedurii?

Tratamentul de hidradermabraziune include un cocktail de substanțe pe care echipamentul nostru le introduce în piele. În primul rând vom efectua o curățare hipoalergenică folosind acid lactic și alfahidroxizi, având rol de hidratare și anti-age. Al doilea pas este curățarea zonei încărcate folosind betahidroxizi și reglarea seboreică. Ultimul pas este cel de nutriție și hidratare cu acid hialuronic + acid lactic.

Ce vei simți în timpul hidradermabraziunii?

Senzația resimțită este cea a unui mini-duș rece pe ten, cu abur comprimat; terapia este eficientă și confortabilă, complet nedureroasă și cu rezultate imediate. Pielea ta va beneficia de exfolierea straturilor superioare de celule uscate, iar totodată va fi hidratată și vitaminizată. Tu? Tu vei simți o reîmprospătare a tenului ce nu poate fi egalată de nicio altă terapie.

Cât durează procedura și de câte ședințe am nevoie?

Tratamentul de hidradermabraziune durează între 15 și 30 minute în funcție de nevoile tenului. Pentru un protocol de tratare se recomandă un minim de 4-5 ședințe la interval de 7-14 zile. Apoi, se realizează procedura de întreținere o dată pe lună.

Hidradermabraziunea funcționează în sinergie cu microdermabraziunea și mezoterapia virtuală, o asociere care produce rezultate clinice spectaculoase. Specialiștii Cherry Beauty lounge te vor îndruma spre cea mai bună alegere pentru tine

3) Mezoterapia virtuală

Mezoterapia virtuală este cea mai avansată formă de mezoterapie de la momentul actual. Această procedură se bazează pe un principiu ușor de înțeles și eficient: micro-curenții eliberați prin aplicator creează o deschidere temporară a membranei celulare. Astfel substanțele active intră cu ușurință în interiorul celulei, ajungând astfel în straturile cele mai adânci ale pielii.

Mezoterapia cuprinde două terapii puternice: electroporația – mărește porii de până la 400 de ori, crescând foarte mult permeabilitatea epidermei și electroforeza – ingredientele active din cocktail-ul cosmetic sunt împinse în straturile profunde ale pielii.

Cui îi este destinată?

Mezoterapia virtuală este o procedură absolut confortabilă și non-invazivă prin care fiecare tip de ten beneficiază de substanțele active de care are nevoie. Astfel, în funcție de nevoi, specialiștii Cherry vor crea cocktail-ul perfect pentru tine.

Cu ce se deosebește de alte terapii?

Avantajul principal al mezoterapiei virtuale este faptul că înlocuiește cu succes injectarea substanțelor active. Astfel, tenului tău i se îndeplinesc cu succes nevoile fără a fi nevoie de ace sau de anestezie

Cât durează procedura?

Terapia durează între 10 și 20 de minute în funcție de nevoile fiecăruia.

Dragelor, o notă personală: îmbătrânirea tenului poate fi întârziată prin mai multe moduri. Dintre acestea cele mai importante sunt: protecția solară, curățarea și hidratarea. Pe prima trebuie să o faceți voi dacă înțelegeți cu adevărat efectele soarelui asupra pielii. De celelalte două ne ocupăm noi; exfolierea și curățarea lunară sunt super importante fiindcă astfel eliberăm calea celulelor noi să iasă la suprafață. Hidratarea? Fără apă nimic nu trăiește, iar pielea este ultimul organ la care ajunge apa pe care o bem noi. În plus, hidratarea trebuie să fie realizată în toate adâncimile tenului, dar dacă stratul superior e congestionat celulele din profunzime nu pot fi hidratate și vitaminizate.

PRETURI

Procedurăo ședință4 ședințe
Microdermabraziune cu diamante +
Hidradermabraziune +
Mezoterapie virtuală
350 lei1000 lei
Microdermabraziune cu diamante +
Mezoterapie virtuală
300 lei820 lei
Hidradermabraziune +
Mezoterapie virtuală
300 lei820 lei
Mezoterapie virtuală200 lei640 lei