Salon Remodelare Corporala Cluj

1. Ce înseamnă ”remodelarea corporală”?

Remodelarea corporală se referă la „sculptarea corpului”:

1. reducerea burticii, reducerea circumferinței taliei, subțierea picioarelor și a coapselor

2 ameliorarea aspectului pielii: tratarea celulitei și a pielii flasce

2. Ce proceduri pot urma?

Noi atingem aceste 2 obiective prin utilizarea mai multor echipamente:

Criolipoliza: tratarea țesutului adipos prin înghețare – cea mai eficientă metodă de reducere a circumferinței (20-40% din țesutul adipos la o ședință)

Exilis: tratarea celulitei, a pielii flasce și a țesutului adipos prin căldură. Acesta este cea mai îndrăgită terapie a vedetelor precum Loredana Groza, Kim Kardashian etc

X-Wave: la nivel mondial cel mai bun echipament pentru tratatea celulitei. Este folosit în combinație cu criolipoliza sau Exilis pentru a accelera rezultatele prin îmbunătățirea microcirculației sangvine din zona tratată

Lymphastim: drenajul limfatic: tratarea retenției de apă, a sindromului de picioare grele, a celulitei apoase, accelerarea metabolismului și eliminarea reziduurilor și a toxinelor din organism

3. Câte ședințe trebuie să fac ca să scap de problema mea?

Numărul de ședințe necesar variază foarte mult de la o persoană la alta; în funcție de metabolism, hidratare, mișcarea fizică și profilul hormonal sunt necesare mai multe sau mai puține ședințe.

Dacă vorbim despre criolipoliză se pot efectua 3 ședințe la interval de 45 de zile, după care se face pauză de 6 luni.

În urma procedurilor de criolipoliză rezultatele încep să se vadă după aproximativ 2-3 săptămâni.

În cazul Exilis și X-Wave recomandăm protocoalele de minim 8 ședințe.

Procedurile cu Exilis, în schimb, se pot efectua mai des, la 10-14 zile, sau chiar la 7 zile.

În ceea ce privește terapia X-Wave, aceasta poate fi realizată chiar și de 3-4 ori pe săptămână.

În schimb, la Exilis și X-Wave rezultatele se văd imediat după ședință și continuă să se amelioreze în următoarele 3-4 luni.

4. Iata cateva dintre rezultatele obtinute de clientele noastre :

Dacă vrei să vezi mai multe poze cu rezultatele noastre da click aici

5. Ce pot să fac pentru a accelera procesul de remodelare corporală?

Cele mai bune rezultate vin în urma combinării mai multor tipuri de terapii: criolipoliză, Exilis și X-Wave. În plus, și tu poți face ceva ca să sporești procesele pe care noi le pornim în corpul tău și chiar te încurajăm să le faci:

– să bei multă apă, fiindcă altfel nu pot fi eliminate toxinele și reziduurile din organism

– să faci sport sau măcar plimbări, ca să pui în mișcare limfa și metabolismul

– să ai grijă ce mănânci, astfel ca să nu pui pe tine tot ce noi eliminăm

– să elimini stresul din viața ta; nu știi cum? Să acorzi timp, pe lângă muncă, și activităților care îți fac plăcere; astfel te asiguri de un echilibru interior optim

Dacă vrei să îți estimezi costurile vezi aici lista de prețuri, dar nu uita să verifici și oferte noastre de aici. Totuși, dacă vrei un program ”all in” care include criolipoliză, topirea grăsimii cu Exilis și X-Wave, haide la o consiliere gratuită în care îți vom face un plan personalizat cu tarife preferențiale.

6. Aveți cumva posibilitatea de a vinde și vouchere?

Acestă modă prinde din ce în ce mai mult având fiindcă voucherele sunt o metodă classy de a face cadouri unice și de a oferi momente pline de savoare prietenelor tale.

Le găsești și la noi, poți opta fie pentru varianta unui voucher pe sumă, cât și pe un serviciu anume. Trebuie doar să ne scrii, de restul ne ocupăm noi.

7. Cum știu care e eficiența aparatelor voastre?

Piața esteticii a fost invadată de multe echipamente de tip replică; cum are acest lucru influență asupra ta?

  1. În primul rând siguranța ta nu poate fi garantată prin folosirea unor asemenea echipamente.
  2. În al doilea rând, fiind niște replici la prețuri minime, aceste echipamente nici nu pot asigura eficiența cu care sunt caracterizate echipamentele originale. Alege mereu niște echipamente originale, premium. În general ele sunt în arsenalul clinicilor de estetică, dar, în cazuri rare, le poți găsi și în saloane, unde serviciile sunt mai convenabile din punct de vedere al prețurilor practicate.

8. Care sunt cele mai bune aparate de remodelare corporală?

Pentru ca un echipament să fie eficient și sigur pentru sănătatea ta, el trebuie să fie original. Poți afla mai multe desppre echipamentele noastre dacă dai click aici.

În funcție de obiectivul tău poți opta pentru diverse echipamente. Astfel, cea mai eficientă metodă la nivel mondial de reducere a circumferinței în mod nechirurgical o reprezintă criolipoliza – înghețarea țesutului adipos.

Criolipoliza este o metodă de slăbire localizată și de reconturare a corpului aprobată FDA. Ea are cele mai rapide rezultate în reducerea în centimetri a circumferinței și este complet non-invazivă. Astfel, cu o singură ședință se pot pierde până la 8 cm din talie sau coapse. Procedura presupune înghețarea celulelor adipoase în exces, care sunt apoi eliminate în mod natural din organism, prin intermediul metabolismului. Astfel, se obține un efect de liposucție fără operație, durere sau perioade de recuperare. Procedura de criolipoliză presupune distrugerea grăsimii (lipoliza) prin înghețare (crio). Întregul concept se bazează defapt pe faptul că grăsimea are o sensibilitate crescută la îngheț față de piele. Prin urmare ea îngheață la o temperatură mai ridicată decât pielea, astfel că este posibilă criogenarea țesutului adipos fără afectarea dermului. În plus, în timpul procedurii se folosesc niște pad-uri anti-îngheț care sunt foarte importante în protejarea pielii și, de aceea, noi le-am ales pe cele mai calitative. Astfel, se folosește un aplicator cu vacuum încorporat care aduce țesutul adipos din zona respectivă la o temperatură de la -7 la -10 grade, eliminând asftel celulele adipoase, fără a afecta în vreun fel pielea sau mușchii. Ulterior, celulele grase sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimină țesuturile moarte, reciclându-le și transformându-le în aminoacizi, peptide și proteine.

Dacă dorești rezultate rapide îți recomandăm să adaugi și ședințe de Terapii Combinate Exilis + X-Wave, pe care le poți face mai frecvent decât criolipoliza.

Dacă însă te supără celulita sau pielea flască atunci poți opta fie între următoarele:

Serviciile de remodelare corporală și rejuvenare facială le realizăm cu ajutorul aparatelor BTL EXILIS ELITE şi BTL X-Wave de la BTL AESTHETICS.

remodelarea corporala poate fi aplicata oricarei parti a corpului

Dar poate întâi ar trebui să clarificăm puțin termenul de „remodelare”. Acesta se referă la mici retușuri pe care noi te putem ajuta să le faci corpului tău; e vorba de acele mici aripioare, acei mici „colăcei” care se încăpățânează să dispară. Sau, poate că ești mulțumită de formele corpului tău și îți dorești doar să scapi de celulită. Dacă ai ținut multe diete și ai fost și la sport și tot nu ai reușit să retușezi aceste mici imperfecțiuni înseamnă că știi foarte bine la ce ne referim. Înainte de orice, trebuie să știi că noi nu facem minuni; dacă îți dorești un program de tratament prin care să vezi în oglindă altă persoană decât aceea cu care ești tu obișnuită, trebuie să îți spunem că soluția nu o vei găsi la noi. Noi nu facem transformări de azi pe mâine pentru că noi folosim terapii complet non-invazive; efectele se văd și imediat după ședință, dar, cel mai mult, ele se ameliorează în timp. Asta se întâmplă fiindcă pielea noastră are nevoie de 3 luni pentru a se regenera complet.

Înainte de a merge mai departe cu clarificările, trebuie să știi că echipamentele noastre au aprobare FDA, fiind 100% sigure. Ce înseamnă asta? FDA este cea mai drastică certificare de la nivel mondial. Pentru obținerea ei trebuie îndeplinite niște cerințe care nu lasă loc de incertitudini. Astfel, se impune realizarea de numeroase studii și cercetări clinice care se întind pe ani de zile și se fac niște teste ale căror exigențe ating standarde medicale.

De multe ori, țesutul adipos pe care trebuie să lucrăm este tare și noduros; asta se numește fibrozare. Pentru a avea cele mai bune rezultate noi trebuie întâi să defibrozăm, să spargem acei noduli de grăsime, fiindcă nu se poate topi un material tare cu aceeași eficiență cu care topim un material moale, pufos. Astfel, pentru a înmuia, a defibroza se impune să folosim întâi un aparat care face exact acest lucru și abia după aceea trecem la topire. Așa se explică existența terapiilor combinate Exilis + X-Wave: întâi defibrozăm, iar apoi topim.

BTL X-Wave aparat de remodelare corporala si rejuvenare faciala
BTL X-Wave

X-Wave este recunoscut ca unul din cele mai eficiente echipamente pentru conturarea corpului. Acesta folosește o tehnologie nouă, cu rezultate imediate, vizibile chiar după prima ședință. X-Wave aplică o combinație de unde acustice și electrice, administrate simultan, obținând astfel rezultate excelente atât în reducerea celulitei, cât și în redarea fermității pielii. Undele acustice sunt defapt impulsuri de sunete extrem de puternice, non-concentrate, care induc vibrații în interiorul dermului. O energie mai scăzută este folosită pentru a evita deteriorarea țesutului. Terapia de șoc cu unde acustice a fost dovedită științific cu mai bine de 30 de ani în urmă în tratamentele medicale( dezintegrarea pietrelor la rinichi). Pentru X-Wave au fost modificate cu succes undele acustice pentru a oferi un tratament non-invaziv, rapid și relaxant, care contribuie la ameliorarea celulitei, reducerea pielii laxe și a vergeturilor în doar câteva săptămâni. Mai multe informații despre aparat și terapia de remodelare corporală / rejuvenare facială afli dacă dai click aici.

BTL Exilis Elite aparat de remodelare corporala si rejuvenare faciala
BTL Exilis Elite

Dacă vorbim despre un țesut adipos mai moale, nefibrozat atunci putem trece la terapia cu Exilis. Aceste este primul și singurul aparat de piață care folosește simultan radiofrecvența și ultrasunetele. Această combinație își dovedește eficiența și stabilitatea în timp mai mult ca orice alt aparat de estetică din lume. Principiul pe care funcționează el este încălzirea țesutului adipos până la o temperatură de 45-46 grade celsius. Aceasta este temperatura la care se produce apoptoza celulară; mai exact, aceasta este temperatura la care celula adipoasă se dezintegrează. Și, pentru că relaxarea clientei este importantă, Exilis are un capăt de safir care răcește pielea la suprafață, menținând-o la 41-42 de grade pentru a oferi confort maxim. În plus, la finalul fiecărei ședințe de topire ne ocupăm și de liftare: adică concentrăm puterea aplicatorului la suprafața pielii, astfel încât aceasta să devină fermă și netedă. Mai mult poți să citești despre aparat urmând linkul acesta.

9. Ce fel de masaj se poate efectua pentru a remodela corpul?

Probabil ai făcut și tu cândva masaje anti-celulitice. Acestea au rolul de a elibera tensiunea locală și de a facilita fluxul sangvin din zona respectivă. Dacă ești fanul acestor tip de terapii îți putem recomanda un terapeut bun. Noi îți recomandăm mai degrabă masajele de relaxare(fiindcă elimină stresul) sau pe cele terapeutice (fiindcă te ajută să îți rezolvi diverse probleme ale corpului). – la partea asta cam am îindoieli, nu vreau nici să zic lucruri negative despre masaje, dar adevarul este ca aportul lor e foarte mic la asemenea probleme

10. Trebuie să îmi aduc vreun echipament de acasă?

Terapiile noastre se fac în contact direct cu pielea, deci nu trebuie să faci nicio pregătire specială pentru asta. Totuși, pentru drenajul limfatic clientele se simt mai comod în pantaloni lejeri, decât în fustă sau rochie.

11. Ce rezultate se pot obține?

Din experiență îți spunem că cele mai bune rezultate se obțin combinând mai multe tipuri de proceduri.

De exemplu, pentru reducerea volumului cel mai bun combo este format din: Criolipoliză + X-Wave + Exilis + Drenaj Limfatic.

Criolipoliza se face la 45 de zile, iar în cele 45 de zile poți veni la terapii pentru topirea țesutului adipos – X-Wave + Exilis.

Drenajul limfatic, pentru cele mai bune rezultate trebuie efectuat de 3-4 ori pe săptămână la început, până începe să se rezolve problema.

12. Preturi

Prețurile se referă la 2 tipuri de terapii, pe care noi le adaptăm și le combinăm în funcție de nevoile tale. Dacă vrei să aflii ce terapie ți se potrivește și pentru o ofertă personalizată sună-ne sau scrie-ne la 0752 528 477.Abonamentele de remodelare corporală (4 + 1 și 6 + 2 ședințe) sunt valabile 8 luni.