Salon Criolipoliza Cluj Napoca

Criolipoliza este o metodă de slăbire localizată și de reconturare a corpului aprobată FDA. Ea are cele mai rapide rezultate în reducerea în centimetri a circumferinței și este complet non-invazivă. Astfel, cu o singură ședință se pot pierde 5 cm din talie sau coapse. Procedura presupune înghețarea celulelor adipoase în exces, care sunt apoi eliminate în mod natural din organism, prin intermediul metabolismului. Astfel, se obține un efect de liposucție fără operație, durere sau perioade de recuperare. Dacă vrei să aflii mai multe dă click aici.

Programează-te acum la 0752 528 477

Procedura de criolipoliză presupune distrugerea grăsimii (lipoliza) prin înghețare (crio). Întregul concept se bazează defapt pe faptul că grăsimea are o sensibilitate crescută la îngheț față de piele. Prin urmare ea îngheață la o temperatură mai ridicată decât pielea, astfel că este posibilă criogenarea țesutului adipos fără afectarea dermului. În plus, în timpul procedurii se folosesc niște pad-uri anti-îngheț care sunt foarte importante în protejarea pielii și, de aceea, noi le-am ales pe cele mai calitative.

Ca și procedură, criolipoliza a fost aprobată ca tehnologie sigură pentru uz public în SUA, în 2010.  Astfel, se folosește un aplicator cu vacuum încorporat care aduce țesutul adipos din zona respectivă la o temperatură de la -7 la -10 grade, eliminând asftel celulele adipoase, fără a afecta în vreun fel pielea sau mușchii. Ulterior, celulele grase sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimină țesuturile moarte, reciclându-le și transformându-le în aminoacizi, peptide și proteine.

Coolshaping

Avantajul principal al acestei metode de slăbire localizată este reducerea  cea mai spectaculoasă în centimetri, respectiv 25-40% într-o singură ședință, iar aceste rezultate sunt vizibile la 3 săptămâni de la prima ședință.

Un alt avantaj notabil este faptul că, aceste adipocite, odată distruse, nu se mai refac. Acest lucru este posibil deoarece numărul celulelor grase din corpul nostru este fixat în perioada maturității, ele se reproduc numeric doar în perioada copilăriei; la maturitate ele cresc doar în volum, nu și numeric. Astfel, odată distruse, la adulți celulele adipoase nu se mai refac.

ÎN CE ZONE ALE CORPULUI PUTEM SLĂBI PRIN CRIOLIPOLIZĂ?

În primul rând criolipoliza este destinată depozitelor de grăsime rezistente la sport și diete; în această categorie putem include: abdomen, coapse, fese, picioare, brațe, gușă, spate etc. Mai multe detalii vei afla la prima consultație cu specialiștii noștri în remodelare corporală, care este gratuită.

CÂT DUREAZĂ ȘI DE CÂTE ȘEDINȚE AM NEVOIE PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE?

O ședință de criolipoliză durează între 60-90 minute, iar pentru obținerea rezultatelor așteptate numărul recomandat este de 3 ședințe la interval de 6 săptămâni. Datorită faptului că procesul inflamator indus prin înghețarea adipocitelor nu este imediat, va dura aprox 2 luni pentru a vedea rezultatul final al unei ședințe; primele rezultate însă se văd la 3-4 săptămâni după ședință.

CARE ESTE SENZAȚIA DIN TIMPUL CRIOLIPOLIZEI?

În primul rând specialiștii Cherry Beauty Lounge vor identifica zona care urmează a fi tratată. Ei o vor acoperi cu o menbrană impregnată cu un gel, care are rolul de a oferi protecție maximă pielii. Odată aplicat, dispozitivul va cuprinde zona tratată și o va aduce la aprox -7 grade celsius. Acest procedeu nu este dureros, iar specialiștii noștri vor monitoriza constant starea ta de bine.

ESTE SIGURĂ CRIOLIPOLIZA?

În urma a nenumărate studii clinice, criolipoliza s-a dovedit a fi complet sigură pentru corpul uman, prin urmare a primit aprobare FDA, care este printre cele mai riguroase din lume. Pentru a menține nivelul de siguranță și de eficiență la cote maxime, la Cherry Beauty Lounge vei găsi doar echipamente de estetică medicală. Spre deosebire de alte echipamente de tip replică, acestea garantează pentru siguranța totală, dar și pentru eficiență ridicată.

Programează-te acum la 0752 528 477