Tratamente BYE BYE, CELLULITE

Beneficii

combați celulita de grad 1, 2, 3 sau 4
tratezi neregularitățile pielli, iar pielea ta va capăta un aspect ferm și tonifiat
îmbunătățirea fluxului sangvin, prin crearea de capilare noi
tratarea vergeturilor
remodelarea colagenului din piele prin crearea de noi fibroblaști
creșterea elasticității pielii
rejuvenarea pielii

Roxana, 28 de ani

”M-am simțit întotdeauna norocoasă că nu am avut probleme cu celulita. După naștere, însă, lucrul acesta s-a schimbat. Am încercat să îmi modific planul alimentar, să fac sport, dar, fiind proaspăt mămică, îmi era destul de greu să mă țin de program. Specialiștii voștri mi-au creat un protocol și am venit la voi o dată pe săptămână timp de 2 luni. Acum sunt fericită să văd că pielea mea nu mai arată ca o coajă de portocală, iar fesele mele au aspectul pe care îl aveau înainte de naștere. Vă mulțumesc!” 

Thea, 24 de ani

”Eu am gene bune în ce privește aspectul fizic, dar în ultimul timp începuseră să îmi apară niște găurele și dungulițe pe fese și am observat că ele se accentuau tot mai mult. Deși fac sport regulat și manânc sănătos, neregularitățile astea nu mai dispăreau. Am mers la specialistele Cherry, mi-au evaluat nevoile și au conceput pentru mine un pachet special. Ședințele sunt atât de relaxante, eu am ales terapiile combinate, sunt ședințe mai lungi, dar după 5 astfel de terapii posteriorul meu a început să își recapete aspectul frumos și ferm”

Monica, 36 de ani

”Ori de câte ori intram în cabina de probă să încerc niște blugi drăguți....îmi vedeam celulita în oglindă și mă frustram. Nu sunt o fire atletică și nu îmi place să fac sport, dar țin mult la aspectul meu exterior; parcă nici nu îmi vine să mă uit în oglindă când nu sunt mulțumită de felul în care arăt. 

Am descoperit protocoalele de la Cherry, am făcut 8 ședințe de X-Wave și drenaj limfatic. Acum mă simt atât de bine cu corpul meu. Sunt recunoscătoare că m-ați ajutat!”

Vrei să afli ce pachet ți se potrivește cel mai bine? Haide la o evaluare gratuită! Îți vom măsura starea de sănătate a corpului, vom evalua tipul țesutului tău și îți vom personaliza un pachet special creat pentru tine. 

Clientele noastre ne aleg zi de zi pentru profesionalism, amabilitate și disponibilitate la a le răspunde la toate întrebările

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre terapiile noastre care tratează celulita, dă click aici