Criolipoliză

De ce să alegi criolipoliza?

scazi ușor din circumferință până la 7 cm într-o singură ședință
îți poți subția astfel talia, coapsele sau fesele
adipocitele sunt înghețate până la -10 grade și sunt eliminate în mod natural din organsim prin sistemul limfatic
primele rezultate încep să apară după 2-3 săptămâni de la procedură
este o procedură nedureroasă, dar ai o senzație de disconfort în primele minute
ședința durează aproximativ o oră în care tu poți să citești sau să asculți muzică
se elimină până la 30% din adipocitele de pe zonă într-o singură ședință
zona tratată nu va acumula adipocite noi
nu necesită timp de recuperare, îți poți relua activitățile zilnice imediat după procedură
efect de liposucție, dar non-invaziv

Ce spun clientele care au făcut criolipoliză la noi?

Cristina, 36 de ani

”După naștere am rămas cu un colăcel pe zona abdomenului care nu mai vroia nicicum să dispară. Auzisem de la alte mămici despre criolipoliză așa că m-am decis să încerc și eu. Terapeuta a avut grijă ca eu să mă simt bine pe tot parcursul ședinței, iar acest lucru m-a ajutat să mai scap de emoții.

După aproximativ o lună am sesizat că blugii la care înainte abia le închideam nasturii, acum îmi erau foarte lejeri în zona abdomenului. 

Aștept cu nerăbadare următoarea ședință!”

Magda, 38 de ani

”Acum 6 luni mi-am dat seama că e cazul să fac ceva pentru mine, Nu mă mai simțeam deloc OK cu corpul meu, parcă nici să ies în oraș nu mai aveam chef. Mi-am dat seama că eu defapt eram nemulțumită de felul în care arăt.

Am vrut să apelez la o procedură cu efect rapid, fiindcă aveam nevoie de asta pentru a-mi recăpăta încrederea de sine. Am făcut 2 ședințe de criolipoliză, pentru abdomen și aripioare și deja după 2 săptămăni am început să simt că stratul meu de grăsime începea să se subțieze. Am făcut apoi încă două sesiuni de criolipoliză pe aceleași zone, iar acum am ajuns să port haine cu o mărime mai mică. Mulțumesc, Cherry Beauty Lounge!”

Adriana, 28 de ani

”Mi-am făcut criolipoliză pentru zona de coapse interioare, mă deranja teribil cum mi se frecau picioarele unul de altul atunci când umblam. Nu am crezut deloc în această procedură, îmi ziceam mereu că doar sportul și dieta mă pot ajuta. Dar eu de pe zona de coapse interioare nu reușeam nicicum să mai scap de acea grăsime supărătoare. Până la urmă mi-am zis că o încerc și pe asta și am urmat protocolul recomandat de Luminița. După prima ședință grăsimea de pe zonă a început să se aerisească, să nu mai fie așa de întărită. Luminița mi-a explicat că acesta este procesul normal și. într-adevăr, după a doua ședință de crio simțeam că coapsele mele nu se mai freacă una de alta așa tare. După a treia ședință deja scăzusem 7 cm de pe fiecare coapsă. Sunt foarte încântată că v-am întâlnit!”

Ne mândrim cu rezultatele noastre:

Clientele noastre ne-au dat nota 9.5 pentru profesionalism, disponibilitate, amabilitate și deschidere

Simți că acest tratament este pentru tine? Alege să te informezi, click aici