Masaj anticelulitic

Celulita este o afecțiune prezentă la 90% dintre femei. Deși ea nu are niciun efect nefast asupra sănătății, ea afectează în mod negativ imaginea noastră de sine. Ea poate fi prezentă deopotrivă la un corp de mărime S, cât și la XL. Pierderea tonusului muscular și înaintarea în vârstă sunt două elemente care accentuează o predispoziție genetică pentru un grad mai avansat al celulitei.  Alți factori care contribuie negativ la formarea celulitei sunt consumul insuficient de apă, stil de viață haotic, regim alimentar nesănătos și sedentarismul.

            Există 3 tipuri de celulită, care se diferențiază atât ca și aspect, cât și ca factori declanșatori. Celulita adipoasă se localizează în special pe coapse și fese și este o consecință directă a stratului adipos localizat. Celulita apoasă, în schimb, trădează o hidratare deficitară și o problemă cu retenția apei în organism. Pe de altă parte, celulita fibroasă este mai dură și compactă; ea se instalează în straturi mai profunde ale țesutului și este cel mai greu de tratat.

            Indiferent de tipul celulitei, ea se instalează gradual, în 4 etape. Stadiul incipient este celulita de gradul 1 care e observabilă doar dacă este strânsă într-un pliu. Gradul 2 al celulitei se caracterizează prin faptul că aceasta este observabilă cu ochiul liber fără a fi necesară o presiune asupra țesutului.  Celulita de gradul 3 și 4 oferă deja un aspect foarte inestetic al pielii, pe care se văd umflături și neregularități accentuate.

            Există multe schimbări pe care le poți face în stilul tău de viață pentru a ameliora celulita, dar dacă ești hotărâtă să o elimini cât mai repede noi îți putem oferi mai multe soluții. Oricât de persistentă ar fi, celulita este una dintre specialitățile noastre, iar protocoalele de la Cherry Beauty Lounge au șanse de reușită de 100% .

            Fiind o terapie care acționează atât în profunzime, cât și la suprafața țesutului, masajul anticelulitic completează cu brio procedurile noastre de remodelare corporală. Există mai multe tipuri de masaj anticelulitic care se diferențiază atât prin tehnici, cât și prin accesoriile utilizate. Ție care ți se potrivește mai bine?

1. Masajul anticelulitic manual

Aceasta este cea mai larg răspândită tehnică de masaj și se realizează cu mâna, efectuând mișcări de frământare și fricțiune. Efectuată corect procedura nu provoacă dureri și nu lasă vânătăi decât în cazul unei sensibilități crescute.

2. Masajul anticelulitic cu bețe de bambus

Acesta implică manipularea țesutului folosind tije de bambus, care, fiind foarte rezistent, reușesc cu succes să disloce celulele adipoase. Acesta acționează în profunzimea țesutului, reducând cu succes stratul de grăsime și diminuând volumul

3. Maderoterapie

Se spune că o ședință de maderoterapie echivalează cu o oră petrecută la sală. Asta sună într-un mare fel, nu? Și această tehnică presupune utilizare unor accesorii: rollerul cilindric – masaj tonifiant și stimularea circulației sangvine, cupa sueca – eliminarea toxinelor și reducerea grăsimilor localizate și paleta modelatoare – ajută la definirea zonei

4. Masajul anticelulitic cu ventuze

Atu-ul principal al acestei proceduri este efectul de vacuum care are rezultate frumoase pentru diminuarea aderențelor și nodurilor, drenarea limfei stagnante, furnizare de oxigen în celule și între ele și, nu în ultimul rând, eliberarea și scurgerea excesului de fluide. Deși aceasta este o procedură cu un ușor grad de disconofort, ea are un puternic impact asupra eliminării celulitei.

Intensitatea masajului variază în funcție de particularitatea și sensibilitatea fiecărui client, astfel încât nu va exista disconfort sau vânătăi, decât în cazul unei sensibilități accentuate. La debutul fiecărui protocol de eliminare a celulitei se realizează o analiză și o identificare clară a nevoilor și a gradului de celulită. Așadar, specialistul nostru te va îndruma spre cel mai potrivit protocol pentru tine

Protocolele recomandate sunt de 12 ședințe efectuate de 3 ori pe săptămână.

TARIFE MASAJ

 1 ședință4 ședințe8 ședințe12 ședințe
  MASAJ MANUAL  95 lei  360 lei  680 lei  960 lei
  MASAJ CU BEȚE DE BAMBUS  115 lei    440 lei  840 lei  1200 lei
  MADEROTERAPIE  125 lei  480 lei  920 lei  1320 lei
  MASAJ CU VENTUZE  135 lei  520 lei  1000 lei  1440 lei