Epilare Definitiva

La centrul nostru de întreținere corporală din Cluj-Napoca poți beneficia de epilare definitivă cu ajutorul echipamentelor de estetică medicală bazate pe tehnologia LASER DIODĂ SI SPL – BTL EXILITE de la BTL AESTHETICS. Acestea se remarcă prin eficiența crescută, numărul necesar de ședințe scăzut și intervale între ședințe mai mari.

Principiul pe care se bazează epilarea definitivă are la bază capacitatea melaninei din firul de păr de a absorbi lumina. Odată intrată în contact cu firul de păr această lumină generează căldură, care se difuzează termic spre exterior în foliculul de păr distrugându-l.  Pentru o epilare definitivă de succes avem nevoie să se distrugă și foliculul de păr, nu doar firul. De asemenea, este importantă și înțtelegerea ciclul de creștere al părului. Asftel, avem 3 faze de creștere: anagen (faza de creștere activă, cu firul de păr atașat la papila dermică), catagen (creșterea firului de păr este oprită, dar firul este încă alimentat de papilă) și telogen (creșterea încetează, firul de păr se desprinde de papilă și cade). Dintre acestea, faza de succes e cea anagenă, respectiv când firul de păr este atașat încă de rădăcină și este foarte aproape de suprafața pielii.

Pentru ca procedura să se desfășoare în deplină siguranță, folosim ochelari de protecție și un gel de ecografie, care are rolul de a proteja pielea.

În plus, fiindcă tratamentul se bazează pe melanină, respectiv pe culoare, cu cât aceasta este mai intensă, cu atât preia mai bine căldura. Așadar, un fir de păr închis la culoare generează mai multă căldură, la fel și o piele închisă la culoare; astfel, senzația neplăcută ar putea fi mai intensă. Dar nu este! Asta se întâmplă fiindcă aparatul are încorporat un sistem propriu de răcire și pentru că noi reglăm intensitatea energiei în funcție de sensibilitatea fiecărei cliente. Astfel, tratamentul este confortabil chiar și pentru cea mai sensibilă persoană. Ce este important la fiecare terapie este atingerea unui end-point. Adică mirosul de păr ars. Acesta este un end-point care ne indică succesul terapiei. Mai există încă două end-point-uri: edem și eritem, respectiv roșeață în zona tratată și niște mici umflături la foliculele firelor de păr; acestea două apar preponderent la persoanele cu pielea mai sensibilă și sunt defapt garanția obținerii efectului dorit, respectiv distrugerea rădăcinii firului de păr.

Ce trebuie să știi înainte de prima ta ședință de epilare definitivă?

  1. Părul trebuie să fie ras cu maxim 24 de ore înainte de programare și să nu fi fost smuls cu mai puțin de 3 săptămâni în urmă.
  2. Intervalul mediu dintre tratamente trebuie să fie de 4-8 săptămâni. Un interval mai mic de 3 săptămâni nu este indicat fiindcă ar putea produce arsuri.
  3. Numărul necesar de tratamente variază de la o persoană la alta; totuși o medie ar fi de 6-8 tratamente
  4. Și după terminarea protocolului ar mai putea fi necesare ședințe de întreținere și asta fiindcă nu toate rădăcinile de păr au fire la exterior, ceea ce face imposibilă distrugerea lor. E posibil ca după câteva luni să înceapă să mai apară câte un fir de păr la suprafața pielii; acela este provenit dintr-o rădăcină care fusese latentă în timpul protocolului de epilare definitivă.

Pentru mai multe detalii despre epilare definitivă poți oricând să ne scrii, să ne suni la numărul de telefon 0752 528 477, sau să ne vizitezi direct la salonul Cherry Beauty Lounge în Cluj-Napoca, str. Dâmboviţei nr. 10.

Cherry Beauty Lounge nu recomandă expunerea la soare a zonei tratate timp de 21 zile post terapie.

Pentru că procedurile combinate stau la baza succesului în epilare definitivă noi îți oferim posibilitatea de a beneficia de proceduri cu două sisteme diferite: Laser Diodă și SPL. Echipamentele noastre sunt din gama medicală, astfel că nu există riscuri pentru sănătatea ta! Specialiștii noștri îți vor personaliza cel mai eficient protocol, cu rezultate maxime.

Îți recomandăm pachetele de 8 ședințe, realizate la intervale de 6-8 săptămâni. Rezultatul final nu poate fi evaluat înaintea încheierii unui protocol de 8 ședințe fiindcă gradul pilozității variază pe parcursul acestui proces; totuși, diferențele le vei vedea chiar după prima ședință! Află aici cum poți să testezi gratuit epilarea definitivă

Echipamentul este dotat și cu filtru special pentru piele bronzată. Totuși, nu recomandăm expunerea la soare/solar cu 3 săptămâni înainte și după tratament.


Articole de pe Blog