Drenaj Limfatic Cluj Napoca

În orice proces de slăbire sau de reconturare a corpului limfa are un rol extrem de important. De ce?

Fiindcă ea elimină din organism toate toxinele și reziduurile.

Fără o funcționare optimă a limfei metabolismul este blocat, iar eforturile noastre sunt zadarnice. Există două moduri prin care limfa poate fi pusă în mișcare: prin sport sau prin presoterapie.

La Cherry Beauty Lounge avem cel mai performant echipament de drenja limfatic de la nivel mondial: Lymphastim de la BTL Aesthetics.

Terapiile sunt complet relaxante și nedureroase și au eficiență în: slăbire, drenare, detoxifiere a corpului și reducerea retenției de apă.

Programează-te acum la 0752 528 477

BTL Lymphastim funcționează pe principiul presoterapiei. Aplicatorii speciali asigură un masaj blând, de drenare a limfei.

Astfel, putem selecta programul dorit de fiecare client: detoxifiere, celulită, reducere de volum, sindromul picioarelor grele, regenerarea pielii, prevenția varicelor etc.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN TIMPUL PROCEDURII?

Undele de presiune ale compartimentelor relaxează mușchii, reduce excesul de lichide cu reziduuri metabolice și calmează spasmele musculare.

La nivel de sistem circulator, Lymphastim ameliorează circulația sangvină prin aplicarea de valuri continue de presiune pe venele periferice. Sângele astfel oxigenat ajută pielea să arate mai bine.

În ceea ce privește sistemul digestiv, Lymphastim masează și comprimă abdomenul ceea ce duce la îmbunătățirea tractului digestiv.

La nivelul limfatic, Lymphastim stimulează fluxul limfatic în rețelele periferice și profunde. Acesta evacuează reziduurile metabolice din spațiile interstițiale și ameliorează răspunsul sistemului imunitar.

CARE ESTE SENZAȚIA DIN TIMPUL TERAPIEI ȘI CÂT DUREAZĂ?

Clientul va fi introdus într-un costum special de către specialiștii Cherry Beauty Lounge.

Acest costum are 2 camere separate poziționate în jurul picioarelor tale, care se vor umfla și dezumfla treptat, pentru a crește circulația sângelui și fluxul limfatic.

Senzația este una complet relaxantă, durează aprox 1 oră, iar tu poți citi o carte între timp.

TARIFE

Număr şedinţePreţ
o şedinţă80 lei
6 şedinţe420 lei
12 şedinţe600 lei

INDICAȚII?

  • Celulită
  • Retenția de apă
  • Detoxifiere
  • Reducere de volum
  • Sindromul picioarelor grele
  • Regenerarea pielii
  • Stimularea digestiei
  • Stare de oboseală
  • Prevenția varicelor