Remodelare corporală

Serviciile de remodelare corporală și rejuvenare facială le realizăm cu ajutorul aparatelor BTL EXILIS ELITE şi BTL X-Wave de la BTL AESTHETICS.

remodelarea corporala poate fi aplicata oricarei parti a corpului

Dar poate întâi ar trebui să clarificăm puțin termenul de „remodelare”. Acesta se referă la mici retușuri pe care noi te putem ajuta să le faci corpului tău; e vorba de acele mici aripioare, acei mici „colăcei” care se încăpățânează să dispară. Sau, poate că ești mulțumită de formele corpului tău și îți dorești doar să scapi de celulită. Dacă ai ținut multe diete și ai fost și la sport și tot nu ai reușit să retușezi aceste mici imperfecțiuni înseamnă că știi foarte bine la ce ne referim. Înainte de orice, trebuie să știi că noi nu facem minuni; dacă îți dorești un program de tratament prin care să vezi în oglindă altă persoană decât aceea cu care ești tu obișnuită, trebuie să îți spunem că soluția nu o vei găsi la noi. Noi nu facem transformări de azi pe mâine pentru că noi folosim terapii complet non-invazive; efectele se văd și imediat după ședință, dar, cel mai mult, ele se ameliorează în timp. Asta se întâmplă fiindcă pielea noastră are nevoie de 3 luni pentru a se regenera complet.

Înainte de a merge mai departe cu clarificările, trebuie să știi că echipamentele noastre au aprobare FDA, fiind 100% sigure. Ce înseamnă asta? FDA este cea mai drastică certificare de la nivel mondial. Pentru obținerea ei trebuie îndeplinite niște cerințe care nu lasă loc de incertitudini. Astfel, se impune realizarea de numeroase studii și cercetări clinice care se întind pe ani de zile și se fac niște teste ale căror exigențe ating standarde medicale.

De multe ori, țesutul adipos pe care trebuie să lucrăm este tare și noduros; asta se numește fibrozare. Pentru a avea cele mai bune rezultate noi trebuie întâi să defibrozăm, să spargem acei noduli de grăsime, fiindcă nu se poate topi un material tare cu aceeași eficiență cu care topim un material moale, pufos. Astfel, pentru a înmuia, a defibroza se impune să folosim întâi un aparat care face exact acest lucru și abia după aceea trecem la topire. Așa se explică existența terapiilor combinate Exilis + X-Wave: întâi defibrozăm, iar apoi topim.

BTL X-Wave aparat de remodelare corporala si rejuvenare faciala
BTL X-Wave

X-Wave este recunoscut ca unul din cele mai eficiente echipamente pentru conturarea corpului. Acesta folosește o tehnologie nouă, cu rezultate imediate, vizibile chiar după prima ședință. X-Wave aplică o combinație de unde acustice și electrice, administrate simultan, obținând astfel rezultate excelente atât în reducerea celulitei, cât și în redarea fermității pielii. Undele acustice sunt defapt impulsuri de sunete extrem de puternice, non-concentrate, care induc vibrații în interiorul dermului. O energie mai scăzută este folosită pentru a evita deteriorarea țesutului. Terapia de șoc cu unde acustice a fost dovedită științific cu mai bine de 30 de ani în urmă în tratamentele medicale( dezintegrarea pietrelor la rinichi). Pentru X-Wave au fost modificate cu succes undele acustice pentru a oferi un tratament non-invaziv, rapid și relaxant, care contribuie la ameliorarea celulitei, reducerea pielii laxe și a vergeturilor în doar câteva săptămâni. Mai multe informații despre aparat și terapia de remodelare corporală / rejuvenare facială afli dacă dai click aici.

BTL Exilis Elite aparat de remodelare corporala si rejuvenare faciala
BTL Exilis Elite

Dacă vorbim despre un țesut adipos mai moale, nefibrozat atunci putem trece la terapia cu Exilis. Aceste este primul și singurul aparat de piață care folosește simultan radiofrecvența și ultrasunetele. Această combinație își dovedește eficiența și stabilitatea în timp mai mult ca orice alt aparat de estetică din lume. Principiul pe care funcționează el este încălzirea țesutului adipos până la o temperatură de 45-46 grade celsius. Aceasta este temperatura la care se produce apoptoza celulară; mai exact, aceasta este temperatura la care celula adipoasă se dezintegrează. Și, pentru că relaxarea clientei este importantă, Exilis are un capăt de safir care răcește pielea la suprafață, menținând-o la 41-42 de grade pentru a oferi confort maxim. În plus, la finalul fiecărei ședințe de topire ne ocupăm și de liftare: adică concentrăm puterea aplicatorului la suprafața pielii, astfel încât aceasta să devină fermă și netedă. Mai mult poți să citești despre aparat urmând linkul acesta.