Despre noi

Suntem femei și ne place să ne îngrijim! Și dacă mai primim și răsfăț suntem cele mai fericite!
De la asta a pornit ideea centrului nostru și din ideea asta am apărut noi, Cherry Girls: o echipă de fete tinere și energice, care iubim să fim femei și sărbătorim asta zilnic. Și asta încercăm să oferim zi de zi persoanelor care ne calcă pragul: bucuria de a fi femeie, împlinirea și starea de bine care vin odată cu serviciile noastre de întreţinere corporală şi înfrumuseţare.

Asta fiindcă bucuria vieții nu este în lucruri, este în noi înșine și așteaptă să fie trezită: o terapie de remodelare, de rejuvenare, o ședință de epilare definitivă, o manichiură sau pedichiură… toate acestea pot fi mai mult decât servicii de beauty; toate acestea ne fac să ne simțim apreciate, speciale, frumoase, îngrijite; indiferent ce serviciu ai alege, acesta poate fi soarele tău într-o zi ploioasă. Oricine intră în lumea noastră lasă grijile afară și pleacă de la noi relaxat și mulțumit.


Luminita - tehnician întreţinere corporală: epilare definitiva, tratare acnee, tratare depigmentări, ameliorare leziuni vasculare, fotorejuvenare, unghii tehnice, ojă semipermanentă

Luminiţa

Servicii:

 • epilare definitivă cu SPL
 • tratare acnee
 • tratare depigmentări
 • ameliorare leziuni vasculare
 • fotorejuvenare
 • unghii tehnice
 • ojă semipermanentă

T: 0752 528 477

Eu lucrez în beauty de prin 2008. Cum mă raportez eu la jobul meu? O sursă inepuizabilă de bucurie! Spun asta fiindcă am descoperit că pe măsură ce dăruim mai mult, avem mai multă bucurie. Și jobul meu este o cale excelentă de a dărui: îngrijire atentă, preocuparea pentru alte femei, grija pentru starea de bine.

O denumire pretențioasă a ceea ce fac eu mai exact în salon ar fi “beauty therapist”; altfel spus, serviciile pe care le ofer eu sunt cele de întreţinere corporală, precum epilare definitivă, tratarea acneei, tratarea depigmentărilor, ameliorarea leziunilor vasculare și fotorejuvenare. Toate acestea cu un singur aparat, EXILITE de la BTL. Mai multe detalii despre acestea găsiți aici.

De ce iubesc ceea ce fac? În primul rând fiindcă iubesc oamenii! Iubesc frumosul din fiecare persoană… iubesc oamenii cu tot ceea ce reprezintă ei: un amalgam de trăsături fine care definesc personalitatea fiecăruia. Îmi place să acord îngrijire și atenție, iubesc să ofer clipe plăcute, de răsfăț, iubesc să creez momente plăcute, iubesc să dăruiesc bucurie!

De asemenea, este pentru mine un privilegiu să lucrez cu corpul femeilor; un privilegiu fiindcă este vorba despre intimitate și despre încredere. Respect asta enorm și sunt recunoscătoare pentru fiecare persoană care îmi acordă ocazia de a le oferi îngrijire; dar asta atrage după sine și o responsabilitate mare: promisiunea de a respecta încrederea acordată și de a o fructifica.


Dana este experta noastră pe estetică. Ea și-a petrecut cea mai mare parte din viața profesională pentru a ajuta femeile să arate și să se simtă frumoase. Cu o distinsă pasiune și dedicare pentru îngrijirea pielii, ea are o abordare holistică asupra frumuseții și asupra vieții în general. Totodată, deoarece ea cunoaște la perfecție fiecare ingredient, reușește să creeze elixiruri magice pentru pielea noastră.

Terapiile ei preferate de întreţinere corporală sunt rejuvenarea facială și remodelarea corporală cu Exilis – un echipament inovator versatil îndrăgit și de vedetele de la Hollywood fiindcă oferă soluții la diverse probleme:riduri, cearcăne, exces de grăsime, piele flască, celulită, vergeturi. Terapiile sunt complet relaxante, iar Dana are harul de a transmite căldură și o stare de bine tuturor femeilor care se lasă îngrijite de ea.

Principiul ei de viață care o propulsează pe cele mai înalte trepte ale vieții profesionale este: „Anyone can like their job… To love your job is not enough, you must give your passion to your job„.


Gia este una din specialistele noastre in estetica faciala si corporala de la Cherry Beauty Lounge. Absolventa a Artelor Plastice, Gia a ales drumul infrumusetarii, imbinand arta cu frumusetea umana. Ea are la activ multiple cursuri in domeniul infrumusetarii corporale si este pasionata de make-up si tot ce tine de estetica.


Alexandra

Servicii:

 • unghii tehnice
 • manichiură

T: 0757 415 384


Oana - tehnician unghii tehnice, manichiură, pedichiură

Oana

Servicii:

 • unghii tehnice
 • manichiură
 • pedichiură

T: 0754 841 951

Oana este explozia de bucurie și energie care ne completează ehipa. Ea este stilist protezist unghii cam dintotdeauna și îi place să fie la curent cu ultimele tendințe din domeniul ei. Dacă te așezi la masa ei te va îmbia cu sutele de culori, decorațiuni și efecte pentru a-ți crea manichiura care te caracterizează cel mai bine. ”State-of-the-art beauty” îi place să își numească munca, și asta fiindcă își centrează atenția în special pe a oferi clientei un serviciu premium și o experiență la superlativ.

Pasiunea și entuziasmul pe care le pune în munca ei sunt debordante, astfel că reușește să îndeplinească și cele mai exigente cerințe. În plus, relațiile pe care le-a legat cu persoane care i-au fost inițial cliente s-au cimentat, transformându-i munca în șuete cu prietenele.


Ramona

Servicii:

 • unghii tehnice
 • manichiură
 • pedichiură

T: 0756 318 540

Cu o finețe și feminitate ce o caracterizează, Ramona are cea mai mare răbdare să sculpteze la perfecție fiecare unghie în parte. Atenția la detalii care îi este caracteristică o propulsează constant la cele mai înalte standarde.

Indiferent cine intră pe ușă, Ramona mereu va avea un zâmbet și o bucurie de împărtășit. Ceea ce o motivează cel mai mult este satisfacția de a-i vedea mulțumiți pe toți care cei care ne trec pragul și apelează la serviciile ei de manichiură.


Florina

Servicii:

 • unghii tehnice
 • manichiură
 • pedichiură

T: 0748 677 238

Florina este o persoană dedicată şi axată pe calitate. Şi-a descoperit pasiunea pentru unghii încă din timpul şcolii, iar de atunci a început să frecventeze diferite cursuri de specialitate. Consideră că perfecţionearea ei în acest domeniu este esenţială, găsind mereu ceva nou de învăţat.

Florina este o fire sociabilă, veselă, îi place sa lucreze la detalii şi iubeşte persoanele care apreciază acest lucru.