BTL

Ce zone îşi remodelează femeile?

Prietenul nostru BTL EXILIS ELITE este un aparat de estetică medicală produs de BTL 🥇 și este destinat tratării țesutului adipos, celulitei, ridurilor și pielii flasce☀️.

EXILIS a fost testat în studii clinice și s-a dovedit a fi atât sigur cât și eficient, motiv pentru care este alegerea principală a doctorilor esteticieni când recomandă o alternativă metodelor chirurgicale invazive ✅. L-am ales și noi fiindcă BTL este cel mai mare producător de aparatură medicală din Europa și care s-a impus și pe piața din SUA 💯.

De asemenea, EXILIS este primul și singurul aparat care încorporează atât radiofrecvența cât și ultrasunetele într-o singură terapie. Acest lucru ne ajută să obținem rezultate frumoase printr-un tratament complet non-invaziv și relaxant 🧘🏼‍♀️.


Iar în luna octombrie diagnoza este complet gratuită❗️. Asta înseamnă că vii la noi la o ☕️ și îți oferim toate informațiile și sfaturile de care ai nevoie pentru a hotărî daca ești pregătită să urmezi calea asta.

Ce este important să înțelegi înainte de întâlnirea noastră este că noi nu schimbăm reflexia ta în oglindă; noi îmbunătățim zone localizate ale corpului tău: un colăcel la burtică, niște coapse mai proeminente sau alte mici lucruri care te-ar ajuta să îți ameliorezi imaginea de sine.


Dacă vrei o rezervare la o ☕️ și o poveste între 👩‍❤️‍👩 numerele noastre sunt: 0752.528.477 sau 0741.539.952

Lasă un răspuns