BTL X-WAVE

BTL X-Wave este recunoscut ca unul din cele mai eficiente echipamente pentru conturarea corpului. Acesta folosește o tehnologie nouă, cu rezultate imediate, vizibile chiar după prima ședință.

BTL X-Wave

BTL X-Wave aplică o combinație de unde acustice și electrice, administrate simultan, obținând astfel rezultate excelente atât în reducerea celulitei, cât și în redarea fermității pielii. Undele acustice sunt defapt impulsuri de sunete extrem de puternice, non-concentrate, care induc vibrații în interiorul dermului. O energie mai scăzută este folosită pentru a evita deteriorarea țesutului. Terapia de șoc cu unde acustice a fost dovedită științific cu mai bine de 30 de ani în urmă în tratamentele medicale (dezintegrarea pietrelor la rinichi). Pentru BTL X-Wave au fost modificate cu succes undele acustice pentru a oferi un tratament non-invaziv, rapid și relaxant, care contribuie la ameliorarea celulitei, reducerea pielii laxe și a vergeturilor în doar câteva săptămâni.

Cum funcționează această terapie?

Secretul constă în oscilațiile undelor acustice care induc vibrații în țesutul conjunctiv. Astfel, se stimulează semnificativ circulația sângelui și producerea de colagen, obținând o relaxare și o tonifiere instantă a țesutului. Clienții observă o elasticitate și fermitate crescute ale dermului și se reduce semnificativ aspectul pielii denivelate.

Un al doilea segment ameliorat este cel al fluxului sangvin. Aici BTL X-Wave creează vase capilare noi, stimulează microcirculația și crește alimentarea cu oxigen.

În plus, impulsurile acustice generează remodelarea colagenului prin procesul de proliferare a fibroblastelor. Se naște astfel o bandă nouă, îngroșată de colagen, adică o piele mai groasă, mai fermă.

De asemenea, eliminarea rezidurilor din organism este facilitată de stimularea mecanică a sistemului limfatic vascular.

De câte ședințe ai nevoie?

O procedură durează între 15 și 25 de minute pentru fiecare zonă, în funcție de necesitate și reacția fiecărui tip de piele. Această procedură poate fi efectuată și zilnic, un număr minim necesar este de 4-6 ședințe. Ce este totuși important este faptul că rezultatele se ameliorează în continuare până la 3 luni distanță față de tratament, fiindcă acesta e intervalul necesar oricărui organism pentru a reface complet fibroblastul, sau dermul.

Este procedura una dureroasă?

Nu! Procedura trebuie să fie complet relaxantă și non-invazivă. Clientele descriu senzația ca cea a masajului, sau a unor vibrații plăcute și confortabile.

Pentru ce reprezintă BTL X-Wave soluția cea mai eficientă?

  • Tratarea celulitei (grad I, II, III)
  • Tratarea neregularităților și a denivelărilor țesutului, apărute după liposucție
  • Tratarea țesutului conjunctiv
  • Rejuvenarea pielii și creșterea elasticității
  • Tratamentul lipoedemului
  • Stimularea sistemului limfatic
  • Tratarea vergeturilor
  • Minimizarea cicatricilor inestetice (grad I-III)

Vedete ce folosesc acest aparat

Monica Barladeanu

❓⁉️Te-ai întrebat vreodată de ce arată atât de bine vedetele? 💃🏼🧘🏼‍♂️

Femei din toată lumea care se prețuiesc aleg terapii complementare stilului de viață sănătos🥗🥕🥒🥑 si activității fizice🤸🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🏊🏼‍♀️

Sursa: Avra Institute