BTL EXILITE

Cel mai puternic sistem de lumină intens pulsată ce oferă o soluție complexă pentru epilarea definitivă cât şi pentru cele mai comune patologii dermatologice. Tehnologia de ultimă generaţie permite personalizarea parametrilor în funcție de necesitățile individuale ale pacienților.
BTL Exilite

CE ESTE BTL EXILITE?

BTL EXILITE este o tehnologie SPL (Square Pulsed Light) progresivă pentru procedurile de îndepărtare a părului nedorit / epilare definitivă, reducerea acneei, tratarea leziunilor vasculare şi pigmentate şi rejuvenarea pielii. Sistemul BTL EXILITE oferă o intensificare excelentă a procesului de regenerare folosind principiul efectului non-termic al tehnologiei cu lumină LED modulată.

ESTE O PROCEDURĂ SIGURĂ?

Cu o vechime de peste 30 de ani, tehnologia SPL este cea mai sigură şi non-invazivă terapie de epilare definitivă şi tratamente dermatocosmetice de pe piaţă. În tot acest timp, tehnologia a fost testată şi îmbunătăţită constant, pentru a produce astăzi printre cele mai eficiente şi sigure rezultate. Adâncimea maximă la care ajunge lumina este de 700 nm, penetrare absolut sigură din punct de vedere medical şi non-invazivă. BTL EXILITE este un aparat certificat, omologat, autorizat şi performant, motiv pentru care este susţinut de medicii din întreaga lume, fiind o metodă dovedită clinic.

CINE POATE SĂ URMEZE ACEST TRATAMENT?

BTL EXILITE este destinat tuturor clienţilor care doresc să îşi îmbunătăţească aspectul exterior fără costurile şi perioada de recuperare aferente intervenţiilor chirurgicale, ori fără disconfortul metodelor tradiţionale.

CE SENZAŢIE AM ÎN TIMPUL TRATAMENTULUI? ESTE DUREROS?

De obicei, o uşoară stare de disconfort este absolut normală în terapiile care folosesc lumina. Aparatul BTL EXILITE de ultimă generaţie este prevăzut cu un sistem de răcire a safirului, care reduce senzaţia de disconfort la minim. Senzaţia resimţită e de nişte înţepături fine la fiecare impuls. În plus, puterea pulsurilor se reglează, în funcţe de gradul de suportabilitate al fiecărui client. De exemplu, comparativ cu epilarea cu ceară sau cu electroliză, epilarea definitivă cu SPL de la BTL EXILITE este mult mai puţin dureroasă.

DE CÂTE TRATAMENTE AM NEVOIE?

Personalul specializat de la Cherry Beauty Lounge şi BTL AESTHETICS recomandă o medie de 4-6 ședințe, programate la interval de 6 – 8 săptămâni. Numărul de tratamente necesare este stabilit în functie de gradul de severitate, de sensibilitate a clienților și de alți factori.

EXISTĂ EFECTE SECUNDARE?

Întreaga procedură nu este invazivă și nu necesită timp de recuperare și puteți reveni imediat la activitățile dumneavoastră zilnice.