BTL EXILIS ELITE

Prima şi singura gamă de echipamente de elită, care combină simultan radiofrecvența cu ultrasunetele pentru a remodela corpul şi a reîntineri pielea.
logo BTL EXILIS ELITE

CINE POATE SĂ URMEZE ACEST TRATAMENT?

Tratamentul cu BTL EXILIS este ideal pentru orice pacient adult ce-şi doreşte o îmbunătăţire rapidă şi non-invazivă a feţei şi corpului.

ESTE O PROCEDURĂ SIGURĂ?

BTL EXILIS îndeplinește standarde stricte de siguranță. Sistemul de control al fluxului de energie încorporat asigură furnizarea cantității exacte de energie în timpul tratamentului. Răcirea integrată permite direcționarea căldurii către adâncimea corectă a pielii, pentru a obține rezultatele dorite, menținând totodată confortul pacientului.

DE CÂTE TRATAMENTE AM NEVOIE?

Personalul specializat de la Cherry Beauty Lounge va concepe cel mai bun plan de tratament pe baza nevoilor dumneavoastră individuale. La majoritatea clienților sunt necesare minim 5 – 8 ședințe programate la interval de 7 – 14 zile. Fiecare tratament al unei zone durează de obicei între 1 și 2 ore, dar timpul poate varia în funcție de mărimea zonei tratate, de textura țesutului, de gradul de hidratare și de alți factori personali.

EXISTĂ EFECTE SECUNDARE?

Întreaga procedură nu este invazivă și nu necesită timp de recuperare și puteți reveni imediat la activitățile dumneavoastră zilnice.

CE SENZAŢIE AM ÎN TIMPUL TRATAMENTULUI? ESTE DUREROS?

Nu, tratamentul nu trebuie să fie dureros. BTL EXILIS oferă cea mai avansată soluție nechirurgicală, tratându-ți părțile feței și ale corpului în siguranță, eficient și fără durere. Majoritatea pacienților descriu senzația terapiei ca fiind comparabilă cu cea a unui masaj cu pietre calde. Tratamentul se efectuează în poziție culcată, astfel încât să vă puteți relaxa cu ușurință în timpul procedurii.

ÎN CÂT TIMP APAR REZULTATE?

Acest lucru depinde foarte mult de hidratare, de starea generală de sănătate, de textura țesutului tratat și de alți factori personali. Puteți vedea îmbunătățiri vizibile după o singură sesiune. De obicei, rezultatele finale apar în decurs de 3 luni de la terapie, care reprezintă perioada standard de refacere a fibroblastului.

ESTE NEVOIE SĂ ÎMI SCHIMB STILUL DE VIAŢĂ SAU SĂ URMEZ O DIETĂ ANUME?

Pentru obținerea rezultatelor optime se recomandă în primul rând creșterea gradului de hidratare. Un alt aspect esențial pe parcursul terapiei este menținerea unei diete alimentare echilibrate. Totodată, practicarea unei forme ușoare de mișcare accelerează procesul de drenare a grăsimilor topite în timpul terapiei.